London snart 5

(null)
Tänk att du snart fyller fem år. Vill bara stoppa tiden , vet att alla säger så om sina barns uppväxt, men det är nu man förstår innebörden av dessa ord på riktigt. 

Du är en helt underbar liten människa med så otroligt mycket känslor. Sen Milano kom är du nästan aldrig arg , om det inte är på henne vill säga. Då kan du blir riktigt arg, slåss kan ni oxå göra redan. Blir vi arga på Milano tar du däremot nästan alltid hennes parti, du är en liten försvarare. 

För ett tag sen tittade vi på tecknade Ronja rövardotter, när Ronja föddes så sa du "nu hållde jag nästan på att börja gråta mamma" och när jag frågade varför så sa du med tårar i ögonen "för bebisen är så fin" . 

Dagen efter det sa du när jag rensade rabatterna att du inte ville jah skulle ta bort det för du "älskade allt i världen som växer".  

Du är så oerhört klok , du vill allas bästa jämt. 

Just nu är du inne i en riktigt rita och måla period. Du skriver ditt namn pp alla teckningar , fortfarande helt och håller spegelvänt. Så coolt. Du ritar mycket hjärtan, gubbar och blommor.

Du är vänsterhänt för det mesta, men byter ibland. Du älskar att duscha håret och har haft en väldig prinsess och klänning period nyligen. Du lärde dig ju cykla förra sommaren och nu har du fått en egen cykel så vi är ute och cyklar hela familjen, du är så jäkla duktig.  Ska bli så otroligt mysigt att cykla runt med dig i sommar. Till hösten är det dags att börja med fotboll, dans eller gymnastik.  Du velar lite emellan de alternativen. Förmodligen kommer vi testa allt och sen får du välja :)

Älskade fina du.