Gästspel från Mormor :)

Mina älskade älskade små barnbarn❤️❤️
Ni växer och utvecklas så det knakar! Man kan inte få nog av att vara tillsammans med Er! 
❤️Milano, du är ett sådant litet energiknippe. Du är aldrig stilla och du låter hela tiden. Du har börjat prata och kan fler och fler ord för varje dag. Något som vi alla älskar att höra är när du blir superarg och hytter med näven i luften och skriker -Neej Hejdåååå och sen springer du iväg och slänger dig på något strategiskt ställe och är ARG. Någon minut senare kommer du och är jätteglad och säger hej! Det är du Milano!
Du älskar att ha på dig prinsessklänningar och Olofdräkten. Du äter gärna fyra fem mandariner, älskar smoothie på Havredryck, hallon, blåbär, mango, banan och honung och du gör den helst själv. Du häller själv i allt i mixern och sedan pekar du vart jag ska sätta igång den och sedan ..... slurp så är den slut! Du älskar också gurkstavar, morötter, majs och pannkaka och torsk och potatis. OCH du älskar att baka. Du vill röra, vispa, knåda och äta massa deg.
När du ska sova så vill du hålla i handen och ha mycket täcke på dig, men ingen kudde. Du är alldeles varm när du sover!
Du älskar också att titta på Bon, en tokig figur som gör allt så fel man bara kan! Till slut började jag också gilla honom.
Du älskar Signe och vill alltid hålla i hennes koppel, du vill att hon är med och leker när vi är på ditt rum. Ibland råkar du vara lite hårdhänt mot Signe och då nasar hon på dig och då blir du smällarg och hytter näven mot henne och skriker -Neej heeejdå. 
Du är så underbar att man blir alldeles varm i hjärtat när man tänker på dig❤️
Vi alla älskar dig så mycket❤️
❤️London, min lilla vän som jag nu har haft vid min sida i över fyra år. Tänk var roligt vi har. Du har lärt dig så fantastiskt mycket och är så klok och kärleksfull.
Häromdagen så satt du med Signes borstar som var fulla av hår och du tog upp håret och la det på den ena och borstade med den andra fram och tillbaka sen sa du, titta mormor jag kardar, det har Ingrid på dagis lärt mig! Så sött.
Du älskar mandariner och russin i din lila mugg som du alltid har hos mormor. Hos mormor får du alltid både välling och havremjölk på kvällen, en liten hemlis som nu blivit avslöjad!
Du älskar när morfar bygger koja åt dig. Ni vänder upp och ner på hela rummet, men kul har Ni och det är huvudsaken.
Ibland borstar du mormors hår och tycker det är så kul för sen så säger du - mormor, du ser ut som ett troll, vilket stämmer väl. 
När du ska sova vill du att man killar dig över heeeeela kroppen igen och igen och igen. Du vill inte ha täcke alls, ingen kudde. 
Vi berättar en saga för varandra där vi båda hittar på handlingen, den är superbra. Den handlar om London och Alma som ska gå genom stora skogen och hälsa på Mindra. Ni har bakat bullar och gjort saft. Ibland är Milano och Inez med. På vägen möter Ni massor av spännande vänner. Stora Björn, vargen Alf, ormen Karl och flera andra. De vill alla följa med till Mindra och fika. 
Du älskar gurka, morötter och majs innan maten. Falukorven äter du upp innan mormor hunnit steka den. Pasta och KETCHUP är ju favvos, men och torsk och potatis med currysås. Du tål inte nötter och det har du bra koll på. 
London, du är min bästa kompis. Så många gånger du har givit mig kraft, bara tanken på dig gör mig lycklig!
Tack Milano och London för att jag får finnas med i Era liv. Ni är det viktigaste som finns och jag älskar Er så❤️❤️
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)