Livet

Livet kom emellan, mindre tid för att skriva ner allt som händer i våra liv. Vet att jag kommer tycka det är trist sen så jag ska försöka bättra mig. 
Tjejerna har ju bara mer och mer kul med varandra, busar, leker och retas. Väldigt lika men så olika. Som alla syskon antar jag. 
Jag startade/öppnade i höstas en lite butik, Ateljén. Där säljer vi gamla möbler och inredning som vi renoverat och målat. Vi har öppet varje söndag såhär på vintern. Känns superkul och har gått så mycket bättre än jag trodde. 
Samtidigt gick Micke ner på halvtid och är alltså pappaledig med Milano halvtid. Jag började jobba. Tog ett jobb som restaurangchef på ett Creperie. Har gjort om verksamheten från caféverksamhet till bordservering men meny. Skitkul, men mycket jobb såklart. Har kört hela hösten nu men inser att jag fått tumma rätt mycket på tiden med barnen vilket kanske inte var meningen. Alltid svårt att ha schemaansvar och vara den person som ska lösa bortfall på personal, speciellt när man sitter fast hemma och är mammaledig. Flexibel är det ju svårt att vara då utan att barnen ska få lida. Varken kan eller vill vara speciellt flexibel just nu. Så vad jag gör i vår förutom att plugga mattematik B i några, veckor återstår att se. 
Idag ska vi fira Linni som inte har blivit firad än, imorgon Eva och snart är det jul. Kalasa oss hela helgen. 

Ska försöka hinna piffa lite hemma innan dess, målade om garderoberna i hallen igår. Nya handtag och det blev som en ny hall. Så lite det krävs att få något att kännas så otroligt mycket bättre. Nytt golv efter nyår oxå, hela övervåningen. Obehandlat furuplank , så jäkla nice. Ska bara såpa allt när det väl är lagt oxå. Har inte haft så mycket ork till fix hemma sen jag började jobba så känns sjukt kul de dagar man hittar lite energi.