Milano 11 månader

Nu händer det grejer. Hon står upp mest hela tiden, känns inte alls långt till första stegen längre. Hon säger säger tittut och tack tack. Vill gärna leka "ge och ta", plockar upp en sak och sträcker ut till en,och så säger man tack tack och gör samma sak till henne. Så kan man hålla på forever. Dansar fortfarande så fort man sätter på musik och har gått från att vara en filbunke till en igen vilding. Hon ska slita ner det mesta, låter högt hela tiden. Skrattar och busar och är allmänt livlig. Hon ratar att bli matad och vill bara äta själv. Dricker nu också som en kung ur flaskan själv. Hittills har hon ju inte velat ens försöka, hon har gillat att bli servad. Klappa händer och vinka har hon också börjat göra, det var som att hon väntade ut alltihop och nu gör hon allt på samma gång. Hon fullkomligt älskar rån med smör och korv, kyckling,

Men det kan ändras från en dag till en annan. 
 Fortfarande en tjej som behöver vila mycket på dagen. Hon sover mellan 9-10(10.30) och mellan 14-15.30 ca. Sen sover jon för natten vid 19 men går sen någon vecka upp redan vid 6. Som att ungarna förstod när det var vardag igen och inte semester. 

Hon har stl 80-86 nu. Syrrans kläder som London hade som längts period. London använde säkert 86 i ett år. Att Milano kan ha de kläderna nu är ju väldigt lustigt men hon är oxå en väldigt lång tjej. 

"Milano Milanese som vi kallar dig, eller Nano, Nanosen, Millan. Kärt barn har många namn. Du är helt underbar att umgås med. Du bara är, äter och sover på dina fasta tider, skrattar och busar. Din blick bara lyser bus. Även om du alltid är glad så kan du bli så himla arg. Ifall London går över gränsen eller om du inte får som du vill när  i leker så lägger du dig ner och skriker rätt ut. Sprattlar lite med benen ocg kastar med huvudet. Ett jökla temperament men med oerhört kort stubin. Sekunden efter ett sånt raseriutbrott så är du sen glad och leker lugnt och fint igen. Sånt charmtroll. Vi älskar dig"