PHU

Nu andas jag ut efter en hektisk jävla vecka. Vi har på 5 dagar packat ner hela huset i lådor och flyttat ut allt, flyttstädat, flyttat in bredvid morsan osv osv osv. 


Helt slut som artist men vad gör det när man haft världens morot framför mig hela veckan. När allt är tomt och städat så drar ju jag, eller vi. Imorrn vid 15 tiden går flyget till New York. Kommer längta ihjäl mig efter barnen samtidigt som det ska bli oerhört skönt att släppa allt ansvar för några dagar. 
Lise färgade mitt hår idag igen. Var ju hos frisören för två veckor sen, blev nöjd där och då eftersom hon menade att jag inte kunde bleka mer. Skitsnack menade Lise och blekte mitt hår två omgångar samma kväll och ytterligare en gång idag. 

NU är det precis så som jag velat ha det och det var nog sista gången jag la tusenlappar hos frisören. Inget jag rekommendera någon annan att göra, beror ju helt på håret. Men på mitt hår märkte man rätt fort att det inte hände så himla mycket med kvalitén,  så vi körde på. Så nöjd. Fick oxå den där lilla boken så jag kan skriva ner mina tankar i av Lise. Fint. Ska ha med mig den på resan och skriva några rader om kvällarna.