London 18 månader

Den här lilla dagistjejen fyllde 1,5 år häromdagen. Lilla väskan hon har på sig fick hon av moster Hanna och är ju så jäkla fin. Den är också superviktig för London. I den har hon nämligen sina adrenalinsprutor. London fick det efter allergichocken på Arlanda. Hon är ju efter provtagning tokallergisk mot både pistage och cashewnötter. 

Dagis går för övrigt hur bra som helst, London tycker det är lite jobbigt att lämnas och är ledsen några minuter men efter det så är hon superglad, sover och äter bra, leker osv. När man väl kommer och ska hämta henne vill hon visa allt hon lekt med och rusar omkring och dansar! 

Hon har fått nästan alla tänder och det är väl bara ett par som saknas känns det som, världens finaste leende! 

Hon har kommit in i en period då hon testar oss med bland annat att rivas och vara hårdhänt, men efter man sagt ifrån och säger åt henne att säga förlåt så får man antingen en kram, en puss eller klapp på kinden. En period som går över sen antar vi. 

Hon vill vara med hela tiden när man lagar mat och sitta på köksbänken och kolla vad man gör, leka med grejerna som är där osv. 

Hon älskar att sjunga, vi brukar ha musik på vid middagen och då gungar hon rytmiskt med till musiken medan hon äter.

Hon är inte så förtjust i bestick ännu utan kör helst med händerna, men det funkar ibland och hon vill bara använda sked/gaffel själv isåfall. 

Maten i allmänhet... T.ex Kyckling är storfavoriten ena dagen medan dagen efter så är det det värsta hon vet. 

Hon somnar runt 19:30 och vaknar 07:00, sover ca 1,5h på dagen i en vila. 

Hon kan fortfarande ha perioder med sömnen att hon sover hela nätter en tid och sen kan det vara över och hon vaknar vid 02:00, börjar sjunga och vill gå upp och leka! 

Lilla lilla London. Ja, du är fortfarande liten fast det måste man påminna sig själv om då du växer i raketfart och man hänger fortfarande inte med. Häromdagen träffade vi en 5-veckors bebis och det är vid såna tillfällen man fattar ännu tydligare hur snabbt tiden går. Det finns inget annat barn jag träffat som är så socialt duktig som du bland folk och du vill få alla att skratta, att bjuda på dig själv är det bästa du vet och du vet om att skratt och leenden smittar. ...sen om du sätter den sidan till kan du poängtera att du verkligen inte vill ta av/på jackan och skrika rakt ut så dina känslor bjuder du på hela tiden oavsett vilka det är, men precis som din mamma så går det över på några minuter. Du är det finaste vi vet och vi är så innerligt stolta över dig så vi saknar ord. Tack för att vi får vara med på den här resan du tar med oss på. 

/ pappa