Milano 3 månader

Tre månader. Du väger 6790 kg och är 62,5 cm lång. Stora tjejen. Du äter därefter också. Du är mer och mer vaken och sover mindre. Vaken ca 2 timmar i stöten medan vilorna som förra månaden låg på mellan 1-3 timmar (minst en tre timmars per dag) har helt försvunnit och bytts ut mot 1 timmes vilor. Ibland mer o ibland 30 min. Däremot har du ju alltid vetat när det är natt och du sover( tar natt från ca 20 tiden just nu) och sover till 8-9. Du skrattar mycket även om ljudet inte riktigt kommit än, men snart så. Du gillar att ligga på mage ett tag, har satt upp en spegel  som du gillar att ligga och titta i medans. Gillar verkligen ditt babygym, kan ligga länge och snacka med figurerna. Du gillar också den lilla svarta Mumin, precis som London gjorde. Du börjar försöka ta tag i saker men tittar mestadels fortfarande nöjt på grejerna. Har inte riktigt kopplat att du kan sträcka dig efter leksakerna. Du har lyckats vånda dig från rygg till mage två gånger. Svårt såklart. Du verkar inte jätte intresserad heller så. Andra hållet rullar man ju av bara farten så det räknas inte ;) 

Du har börjat misstycka att åka bil om du inte ska sova. Vagnen likaså. Vaknar du på en promenad vill du upp efter ett tag. Inga sköna långpromenader här inte. Att bada är fortfarande en riktig hit och du vill aldrig gå upp. Så fort vi tar upp dig skriker du högt. Du har upptäckt både händer och fötter, även om du inte vet att det är dina än.  
Du verkar i övrigt vara väldigt nöjd med livet  och har börjat snacka en hel del. Massa bubbbel , speciellt när det är mycket folk och du är lite speedad. Det låter väldigt roligt men vi tror du försöker säga åt oss att  du behlver lugn och ro ! 
 
Och ja, du älrskar ju London. Så fort hon visar sig skiner hela du upp. 
 
"Milano. Att titta på dig och veta att man alltid får ett leende tillbaka är helt fantastiskt. Du är så glad och vi kan inte se oss mätta på dig. Att pussa dina kinder spenderar vi många timmar med att göra. Du är så otroligt rolig och lättroad. Så otroligt älskad"