Avkoppling deluxe

Är det vi håller på med i Mora. Idag blev jag dock rastlös och städade syrrans bil som tack för lånet :) dammsög, skurade och alltihop. Innan dess låg vi på soffan och åt choklad och drack kaffe. Älsklingen läste sin jävla bok (bara avis för att han hittat böcker han är beroende av ; game of thrones) men jag blir bortglömd och han är skittråkig. 

Tog den dagliga promenaden och är nu den stelaste 26 åringen som finns. Fattar inte varför de blir värre när jag rör på mig. Slutet av promenaden är värst men ändå ok, de är när jag varit hemma en stund o suttit ner som det kommer som en käftsmäll. Smärtan och stelheten. Aj aj känner mig som en tant. Micke säger att jag kanske inte ska gå så långt eller alls, pttffff??? 

Åkte och handlade, gjorde en fuling när alla avokados var hårda. Tog ut från "mogen avokado förpackningen" och köpte som lösvikt ;) kommer dock hem med hårda? Hur gick det till? Jag som täckte honom så bra när han skulle tjuva, älskling blev tydligen nervös och tog i all hast ändå de hårdaste av de mogna. FAIL. Haha somliga straffar Gud direkt.

Åt framför en tecknad film och brasa. Nu ska vi mysa och så blir det dessert. Hallon, banan och kvarg. Mums.